середу, 4 грудня 2019 р.

Дивіться на нас як на рівних


Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Особливо цього потребують діти. Це окремі життя, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і, хто допомагає.
Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги, а саме найперше нашої посмішки та розуміння.
Саме до Міжнародного дня людей з інвалідністю у 5-Б класі проведено годину спілкування «Дивіться на нас як на рівних» керівники Білан О.П. та Петрук М.І. Метою заходу є привернення уваги до проблем тих, хто потребує особливої уваги і милосердя, утвердження толерантності, доброчинності.
Учні висловлювали думки про проблеми людей з особливими потребами, замислюючись над їх непростою долею, про те, що кожна людина має бути милосердною і вміти творити добро.
П'ятикласники були активними в інтерактивній грі «Три дороги». Учні із захопленням переглянули вражаюче відео «Китайський танець людей з інвалідністю».


Ми повинні пам’ятати: поруч є люди, яким набагато гірше. І ми можемо хоч на крихту покращити їхнє життя. Згадаймо великого Тараса Шевченка, який писав: «Раз добром нагріте серце вік не прохолоне!».




















Немає коментарів:

Дописати коментар