понеділок, 16 вересня 2019 р.

Благодійний ярмарок у школі


Вже стало доброю традицією у нашій Талалаївській загальноосвітній школі І-III ступенів щедрої осінньої пори проводити благодійний ярмарок - строкатий, веселий, гамірний, яскравий, неймовірно дружній і надзвичайно смачний.
В асортименті продажу: саджанці кімнатних та садових квітів, плодово-ягідних кущів та дерев, вироби власними руками, домашня випічка, солодощі…
13 вересня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовану вдома, акуратно запаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити.
Відбувався ярмарок на подвір’ї школи, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти весь свій товар, а покупцям – розглянути, аби вибрати для себе щось цікаве.
Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура».
Цьогорічний ярмарок відрізнявся тим, що активними продавцями були учні середніх та старших класів. І якщо експозиції від початкової школи представляли батьки, то більш старші діти брали ініціативу у власні руки, продаючи та рекламуючи свій смачний товар. А загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи.
Осінній ярмарок традиційно є благодійним. Кошти, які вдалося зібрати, а це 10 073 грн. будуть використані на облаштування освітнього простору школи та закупку шкільної фотозони.
































Немає коментарів:

Дописати коментар