четвер, 13 червня 2019 р.

День прощання з табором (the Day of Farewell) пройшов під гаслом "We dont say goodbye, we say "See you soon".


У дитячому віці гра - це норма,
 і дитина повинна завжди гратися, 
навіть коли робить серйозну роботу.
А.С. Макаренко

 Організація літнього мовного табору - це своєчасний проект, так як Україна зробила свій європейський вибір і тому знання іноземних мов набуває пріоритетного значення. Мета літнього мовного табору - це створення англомовного середовища та умов для заохочення дітей до вивчення іноземної мови.
Працюючи над реалізацією завдань літнього мовного табору, учителі англійської мови допомагали вихованцям підвищити рівень володіння англійською мовою та подолати мовний бар’єр, удосконалювати мовні навички та вміння дітей, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком. Усі форми роботи було направлено на розкриття талантів дітей та створення мотивації для подальшого удосконалення мовленнєвої компетенції вихованців.
Основним завданням учителів англійської мови було показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль навчання, де наголос робиться на практичній частині і знаннях, які можна застосовувати пізніше й у інших сферах.
З 28 травня по 12 червня 2019 року в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів працював літній мовний табір «Мerry kids» з денним перебуванням для здобувачів освіти 2-5 класів.   У таборі працювали вчителі англійської мови Т.С.Ліщенко і  Ю.С.Пожидаєва, перед якими стояли такі основні завдання повноцінного літнього відпочинку в мовному таборі:
- створення у дітей хорошого емоційного настрою;
·         -  покращення комунікативних навичок вихованців на заняттях з англійської мови;
·         - вміння використовувати іноземну мову в побуті;
·        -  виховання поваги до традицій та звичаїв інших народів;
·         - виявлення інтересів, захоплень дітей, розвиток бажання отримати нові знання, вміння, навички;
         -  навчання дітей діяти у колективі.
        Перебування в таборі було організовано за тематичними днями і розробленим календарним плануванням тематичної зміни. День прощання з табором (the Day of Farewell) пройшов під гаслом "We dont say goodbye, we say "See you soon".
       Підводячи підсумки, можна зробити висновок, що мета, заради якої було відкрито мовний табір,  досягнута. Вихованці проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою, мали змогу проявити свої творчі здібності.









     

Немає коментарів:

Дописати коментар