суботу, 11 травня 2019 р.

Педагогічна техніка - головний компонент педагогічної майстерності

10 травня 2019 року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об'єднання вчителів трудового навчання та технологій  «Педагогічна техніка – головний компонент педагогічної майстерності». Очікувані результати: підвести підсумки роботи за рік, визначити рівень діяльності МО вчителів в 2018-2019 н. р.,
сприяти створенню комфортного освітнього середовища через прогнозовану систему освітньої діяльності з викладання трудового навчання та технології, направленого на формування освіченої, інтелектуально розвиненої молодої людини в 2019-2020 н. р. Кервник МО Козел Людмила Віталіївна провела моніторингове дослідження "Визначення очікувань членів методичного об'єднання, підготувала анкети для визначення рівня діяльності МО вчителів.
Учитель трудового навчання Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кур`янова Віра Олексіївна провела майстер-клас «Виготовлення листівки у техніці нитяної графіки». 
Учасники семінару ознайомилися з виставкою робіт, основними елементами  виконання технології, провели аналіз «майстер – класу» та обмін досвідом з метою  впровадження в практику роботи, взяли участь у виставці - презентації методичних матеріалів з досвіду роботи.
За результатами моніторингового дослідження визначено  завдання діяльності методичного об’єднання на наступний навчальний рік, рекомендації  з удосконалення методики проведення різних видів занять, прогнозування питань для динаміки якісних змін у роботі МО. 









Немає коментарів:

Дописати коментар