суботу, 11 травня 2019 р.

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти



10 травня 2019 року відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти селищної ради. Проводила нараду начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради Плюта О.П. З питаннями на нараді виступили спеціалісти відділу Бородіна Н.В. та Колесник Л.Д., координатор з впровадження інклюзивного навчання у закладах освіти ОТГ, учитель-логопед Мовчан О.О.

Питання, що були розглянуті на нараді:
1. Про стан викладання російської мови та зарубіжної літератури у закладах освіти селищної ради у 2018-2019 навчальному році.            (Бородіна Н.В.)
2. Про організацію та проведення Дня Цивільного захисту у закладах освіти ОТГ. (Плюта О.П.)
3. Про профілактику дитячої бездоглядності, соціального сирітства та інших негативних проявів у дитячому середовищі. (Колесник Л.Д.)
4. Про організацію роботи щодо прийому дітей у 1 клас у 2019 році. (Колесник Л.Д.)
5. Підсумки атестації педагогічних працівників у 2018-2019 навчальному році. (Бородіна Н.В.)
6. Про закінчення 2018-2019 навчального року та проведення державної підсумкової атестації у закладах освіти. (Плюта О.П.)
7. Про алгоритм дій керівника ЗЗСО при зарахуванні дитини з особливими освітніми потребами до закладу освіти. (Мовчан О.О.)
8. Про дотримання державних санітарних правил і норм під час роботи пришкільних таборів влітку 2019 р. (Тимошенко Н.І., спеціаліст Срібнянського міжрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області)
У зв’язку із наближенням закінчення навчального року із селищним головою Ю.Є. Величком були обговорені питання фінансово-господарського плану.





Немає коментарів:

Дописати коментар