понеділок, 22 квітня 2019 р.

Фестиваль дружин юних пожежних

  Відповідно до спільного листа Управління ДСНС України у Чернігівській  області від 26.02.2019 року  № 39/1-04/980 та Управління освіти і науки облдержадміністрації від 07.03.2019 року № 04/1-08/813 «Про проведення етапів Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних» 19 квітня в закладах загальної середньої освіти Талалаївської  селищної ради пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

«Не бізнесмени ми й не брокери,
Але жаліть нема за чим.
А ми пожежники-дружинники, так!
І ми команда хоч куди.»
  





У Фестивалі взяли участь три команди: "ПОТАП"(Попередим талалаївські пожежі) Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, "КАРАУЛ" Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і "Рятівник" Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Перший етап Фестивалю складавсяз двох конкурсів:

-  "Візитка" - представлення команд, кожна команда ознайомила учасників Фестивалю з членами ДЮПїї діяльністю щодо навчання однолітків правилам поводження під час виникнення надзвичайних ситуацій та запобігання надзвичайним ситуаціям;


«Цей урок ніколи не забуду,
Гратися з вогнем я більш не буду.
Виросту – пожежним стану я,
Щоб боронить людське життя.»

"Домашнє завдання" -   виступ команд ДЮП  за темою  "Рятувальник - мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини".


«Їдуть, їдуть козаки,
В них червона фура, стильні піджаки.
Вони бронсбойди розгорнуть,
Пожежу піною заллють,
Майну згоріти не дадуть,
І профілактику ведуть,
Вони пожежні – служби кращої нема.»


Виступи усіх команд  відповідали темі конкурсу, порушили актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення і територій, несли рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях, пропагували здоровий спосіб життя.
«Не секрет, що пожеж просто так не буває,
Не буває без диму вогню,
І в біду не потрапить той, хто правила знає,
Хто цінує життя і безпеку свою.»
Журі  І етапу Фестивалю  підвели підсумки та визначили переможця. Ним стала комадна "КАРАУЛ" Липівсьої ЗОШ І-ІІІ ступенів.















Немає коментарів:

Дописати коментар