вівторок, 10 березня 2020 р.


 Дорогі жінки, дівчата!
Наші рідні і красиві!
Кращого немає свята,
Аніж те, що прийшло нині!
Це для вас сніги розтали,
Це для вас прийшла весна.
Ви собою полонили
Наші душі і серця.
Тож лишайтесь завжди милі,
Ніжні, щирі, чарівні,
І розумні, і вродливі,
               І веселі, і прості!


    За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.
  Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.
    Саме тому, напередодні 8 березня, протягом 5-6 березня у Красноколядинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися урочистості  з нагоди відзначення Міжнародного  дня  жінок.
     Свою любов, шану, подяку за нелегкий труд, учні намагалися передати в своїх піснях, танцях всім жінкам, присутнім у святковій залі.
     Щирі дитячі слова привітання, промінь дитячої любові, ніжності торкнувся кожної жінки, яка лагідними руками пестить, засіває добром душі та серця дітей - це вчителі, вихователі, працівники школи, кухарі, техпрацівники і, звичайно, рідні, дорогі мами і бабусі.







Немає коментарів:

Дописати коментар