понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Інтерактивні методи навчання в практиці роботи початкової школи.

    

23 жовтня на базі Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об'єднання учителів початкових класів на тему: "Інтерактивні методи навчання в практиці роботи початкової школи."
      Члени методоб'єднання відвідали урок математики у 3-му класі, який провела Ступник Н.В.
Урок був проведений у цікавій формі: учні працювали у рекламному агенстві "Математик", що зацікавило їх та мотивувало активно працювати на уроці. Діти не лище закріплювали обчислювальні навички, а й ознайомлювалися з азами рекламної діяльності.
    На уроці доцільно використані різноманітні види роботи: ранкове коло, "Крісло автора", математичний диктант, "мозковий штурм", гра "Найкмітливіший", робота з цеглинками Лего, технологія "2-4-всі разом", "Коло знань", робота з мультимедійною дошкою. Діти працювали індивідуально, у парах, у групах.
     Майстерність вчителя виявлялась у тому, що знання, набуті учнями на попередніх уроках вдало застосовуються і надалі, повторення оптимально співвідноситься з вивченням нового матеріалу таким чин6ом, що для цього не потрібно спеціально виділяти час.
     Під час засідання були заслухані та обговорені доповіді Жолобко В. М., вчитель початкових класів Липівської ЗОШ І - III ступенів "Поєднання традиційних і нетрадиційних форм організації навчально-виховного процесу. " та Сердюк С. В., вчитель початкових класів Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів "Прийоми розвитку критичного мислення адаптовані для використання в 3-4 класах."





Немає коментарів:

Дописати коментар