середу, 12 червня 2019 р.

Літнє оздоровлення на базі Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ ступенів



     Найтепліша та найблагодатніша пора  - року,         звичайно ж, літо.  
      Для учнів  Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ 
  ступенів вона  виявилась надзвичайно                    дивовижною і  особливою.
      У Красноколядинській ЗОШ І-ІІІ ступенів у період з 28.05 по 12.06. 2019 року проводилась робота по організації відпочинку дітей.

Всього було оздоровлено 79  учнів.

   Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я. Усю виховну роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Метою роботи нашого табору було спрямовано на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

  Відпочинок у таборі «Сонечко» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. За час оздоровлення було здійснено п’ять екскурсійних поїздок видатними місцями рідного краю. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.
                  


















































Немає коментарів:

Дописати коментар